Herkese merhabalar sevgili Excel Sınıfı üyeleri, 
Gündemdeki son teknoloji haberlerini, yapay zekanın iş dünyasındaki sınır tanımaz yükselişini ve otonom sistemleri günlerdir uzun uzun konuşuyoruz. Ancak teoriyi bir kenara bırakıp işin pratiğine inme ve kendi süreçlerimizi hızlandırma vakti nihayet geldi!
Bildiğiniz gibi, kullandığımız yapay zeka asistanları ne kadar gelişmiş olursa olsun, onlardan alacağımız verim ve hız tamamen bizim verdiğimiz prompt kalitesine bağlı. İşte tam da bu yüzden, iş akışlarınızı uçuracak, veri analizlerinizi derinleştirecek ve size her gün saatler kazandıracak devasa bir kaynak hazırladım: 100 Adet Prompt Paketi!

Bu PDF'i hazırlarken sadece tek bir uzmanlık alanına sıkışıp kalmadım; forumumuzun çok yönlü yapısına uygun olarak her daldan, her sektörden ve her ihtiyaca yönelik örnekleri tek bir dosyada özenle derledim.
Eğitimlerimizde hep vurguladığımız bir nokta var: Gelecekte verileri manuel girenler değil, yapay zekayı en iyi şekilde yönlendirenler kazanacak. Bu PDF belgesi, yapay zekayı sadece bir sohbet penceresi olarak değil, tam donanımlı ve otonom bir asistan gibi kullanabilmeniz için elinizin altındaki en güçlü "başucu rehberi" olacak. 
Gündemdeki son teknoloji haberlerini, yapay zekanın iş dünyasındaki sınır tanımaz yükselişini ve otonom sistemleri günlerdir uzun uzun konuşuyoruz. Ancak teoriyi bir kenara bırakıp işin pratiğine inme ve kendi süreçlerimizi hızlandırma vakti nihayet geldi!
Bildiğiniz gibi, kullandığımız yapay zeka asistanları ne kadar gelişmiş olursa olsun, onlardan alacağımız verim ve hız tamamen bizim verdiğimiz prompt kalitesine bağlı. İşte tam da bu yüzden, iş akışlarınızı uçuracak, veri analizlerinizi derinleştirecek ve size her gün saatler kazandıracak devasa bir kaynak hazırladım: 100 Adet Prompt Paketi!
Bu Dosyanın İçinde Neler Var?
Bu PDF'i hazırlarken sadece tek bir uzmanlık alanına sıkışıp kalmadım; forumumuzun çok yönlü yapısına uygun olarak her daldan, her sektörden ve her ihtiyaca yönelik örnekleri tek bir dosyada özenle derledim.
İş Süreçleri ve Kurumsal Raporlama: Günlük ofis operasyonlarınızı, saha denetim verilerinizi, personel puantaj süreçlerinizi veya aylık bütçe raporlarınızı saniyeler içinde özetleyip yapılandıracak profesyonel kalıplar.
İçerik, Tasarım ve Strateji: Dijital platformlarınız, web siteleriniz veya eğitim materyalleriniz için yaratıcı fikirler üreten, metinleri toparlayan ve beyin fırtınası yapan kreatif prompt örnekleri.